wartos

  • 【ICTC TRUSS】12 Channel Power Case HWP-1202

    STANDARD POWSUM 12 I POWER BOX >Elegant appearance,flexible and portbale flight case design >From 6~30U standard case can be customized >Input type can be customized >Concise and direct reading digital display voltmeter >Self-locking function when the current is too high,Rhino plug...
    Maca deui
  • 【ICTC TRUSS】The Twelfth Zhuhai Air Show

    Event: China Airshow Date: 6 – 11 November 2018 Location: Zhuhai, Guangdong Participation: Holland Pavilio Watching The worlds Top Flight Show From the First Angle of View. ICTC is a great pleasure to participate in the Twelfth Zhuhai Air Show .   Airshow China is the only internatio...
    Maca deui
  • 【ICTC TRUSS】 Foldable truss FN1000x580 loading tset

    【ICTC TRUSS】 Foldable truss FN1000x580 loading tset

    ICTC TRUSS salawasna yakin yén masa depan cerah asalna tina kaamanan quality.The alus teuing jeung funtionality produk mangrupa inti filsafat design urang. Sakabéh manajemén kami geus nurutkeun kualitas ISO9001 kontrol system.We jangji méré klien kami kualitas pangalusna, éta naha urang CH ...
    Maca deui
  • Sistim gantungan dipingpin

    Sistim gantungan dipingpin

    Salaku gambar ditémbongkeun, ieu situs persiapan pernikahan of a hotél tema kawinan di Datong, Shanxi. Sistim gantungan parusahaan ICTC dipingpin urang ieu ngagunakeun dina eta. Panyitraan panganten awewe geulis éta di handapeun cahaya cemerlang, slowing turun ti langit, kawas dina dongéng mangrupa, jadi romantis. The teknis parameter ...
    Maca deui
  • batur sapagawean Guangdong industri jeung dagang malem katilu

    batur sapagawean Guangdong industri jeung dagang malem katilu

    Sanggeus loba poé persiapan, pihak Poé Ieu Taun Anyar urang << Cina ngimpi • Purwodadi • batur sapagawean ngimpi >> anu digelar ku batur sapagawean Guangdong industri jeung dagang, ieu hasil réngsé dina Dec30th. Sagala trusses lapisan na hambalan anu disadiakeun ku companuy urang. panggung nyaeta assembly baja ...
    Maca deui
  • 【ICTC】 2015 Guangzhou Hiburan Téhnologi Tembongkeun

    【ICTC】 2015 Guangzhou Hiburan Téhnologi Tembongkeun

    Urang hereby sincercly diondang anjeun didatangan stan kami di poli Dunya Trade Center Pameran Aula ti 1 April ka 4, 2015 Booth No.:6A-01A  
    Maca deui
  • 【ICTC】 2015 "ngajalankeun MAN!  Kim Jong Kook "Kedawung of Guangzhou

    【ICTC】 2015 "ngajalankeun MAN! Kim Jong Kook "Kedawung of Guangzhou

    "LALAKI ANU LUMPAT! Kim Jong Kook "konsér di stasiun Guangzhou dilaksanakeun di Guangzhou Gymnasium Dina 11 April, 2015 Saatos Kecap teuas sababaraha dinten urang, modél struktur panggung geus nyetél ku technicians urang. Pikeun cencert ieu: nu truss aluminium, lapisan truss jeung panggung nu sagala disadiakeun ku urang ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat !