【ICTC】 2015 "ngajalankeun MAN! Kim Jong Kook "Kedawung of Guangzhou

5531a41a0f3d0

"LALAKI ANU LUMPAT! Kim Jong Kook "konsér di stasiun Guangzhou dilaksanakeun di Guangzhou Gymnasium Dina 11 April, 2015

5531a4601e9d3

Sanggeus kecap teuas sababaraha dinten urang, modél struktur panggung geus nyetél ku technicians urang.

Pikeun cencert ieu: nu truss aluminium, lapisan truss jeung panggung nu sagala disadiakeun ku parusahaan urang. aluminium truss mangrupakeun tipe screw

Lebar: 16.2M, Jerona: 9.8M, Jangkungna: 14M, Beam: SB760X600, orientasi tegak: SB450X450, siling ditunda: SB400X600 和 SB389X389

5531a494f28a2

Pamakéan tahap Bureau anu disingket TSB-1 tahap baja, Ukuran: 1m X 2M, Jangkungna: 0.8-1.2M (adjustable)

5531ac914b0f0

SB760 X 600

5531accfb16b4

SB400 X 600

5531acfb4f7f9

SB450 X 450

5531ad2f7e76a

Lapisan truss 2M / bagian

5531ada055712

Bureau anu disingket TSB-1 Steel Panggung

5531add0420b7 5531ade9c4e97 5531aecc6e930 5531aee877605 5531aefbd3581


Post time: Apr-28-2018
WhatsApp Online Chat !