ICTC aluminium truss nyieun konsér Chen Chusheng s di Beijing

Singer Chen Chusheng ngayakeun konsér di stadion Beijing pagawe 'on Nov 1st wengi. Sagala trusses aluminium anu disadiakeun ku ICTC. Peuting eta, Chusheng Chen nyanyi loba lagu well-dipikawanoh bareng jeung audiences reviewing 7 taun sajarah musik na.

 54cec47547b6c

54cec49444e3a

54cec495284bb

54cec495e7826

54cec454560ec


Post time: May-10-2018
WhatsApp Online Chat !