batur sapagawean Guangdong industri jeung dagang malem katilu

Sanggeus loba poé persiapan, pihak Poé Ieu Taun Anyar urang << Cina ngimpi • Purwodadi • batur sapagawean ngimpi >> anu digelar ku batur sapagawean Guangdong industri jeung dagang, ieu hasil réngsé dina Dec30th.

Sagala trusses lapisan na hambalan anu disadiakeun ku companuy urang. panggung nyaeta panggung assembly baja, ukuranana teh nyaeta 1m * 2m, beungeut geus dewan acrylic transparan.

pihak Poé Taun Anyar Ieu urang ieu dipisahkeun jadi tilu bagian: batur sapagawean Guangdong industri jeung dagang band karnaval, anu 13th "Saratus lagu muji Cina" persaingan chorus, sarta pihak malem pikeun 2015 Poé Taun Anyar urang antara guru jeung murid

karyawan parusahaan urang ogé nyandak taman dina pagelaran. Ditémbongkeun saperti dina gambar di handap ieu nyaéta pagelaran staffs kami '.

54b5caa72afed54b5cd9fa186454b5cedb3ea85


Post time: May-21-2018
WhatsApp Online Chat !