Taros Kami

INFINTY masalahna jeung TRUSS CO., LTD.

alamat

No.368 Guangcong Salapan Jalan,

Zhongluotan Bandar, Baiyun District,

Kota Guangzhou, PRChina.

Surélék

ICTC@VIP.163.COM

telepon

Tel: (86) 020-87453001

Tel: (86) 020-874520250

Fax: (86) 020-87452027

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !