Aluminium Panggung Tsa-1 / Tsa-2 - Cina Infinty Case Jeung Truss

Aluminium Panggung Tsa-1 / Tsa-2

Pondok Description:

tahap ieu diwangun tanpa parabot tapi leungeun urang, nu ieu pisan easy.Compared kalawan peringkat baja, éta leuwih geulis sarta lighter.And keur dewan anjeun tiasa nganggo lapis 18mm atanapi sagelas transparan 18mm. 1.22M * 1.22M Circular tube: 50mm * 3mm Beungeut tahap: DB1510 60MM x 40MM x 18MM x 3MM Stent beungeut: DB1511 60mm x 40mm x 25mm X 3mm


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    tahap ieu diwangun tanpa parabot tapi leungeun urang, nu ieu pisan easy.Compared kalawan peringkat baja, éta leuwih geulis sarta lighter.And keur dewan anjeun tiasa nganggo lapis 18mm atanapi sagelas transparan 18mm.

    1.22M * 1.22M Circular tube: 50mm * 3mm Beungeut tahap: DB1510 60MM x 40MM x 18MM x 3MM Stent beungeut: DB1511 60mm x 40mm x 25mm X 3mm

    55404164d7cd1

    5540417d46c58


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !