ngeunaan ICTC

547c948f6e335

ICTC (watesna Case na Truss Co. Ltd) diadegkeun dina taun 2003, anu aya dina posisi hareup reforming na lawang. Produk utama ICTC anu Aluminium Truss, hiber Jigana, Pindah Panggung, Sistim ngangkat, Kemah, jeung saterusna. Jeung reforming & muka kawijakan, ogé ngarojong tur mantuan ti tingkatan komite Partéi, pamaréntah jeung masarakat nu, ICTC dimekarkeun pesat, sarta geus dijaga laju beuki taunan leuwih 30% taun ieu. Kiwari, Kakuatan komprehensif ngeunaan ICTC geus ngahontal anu Top Lima di industri alat nasional China.The karya pamasaran net ICTC geus ngalegaan di imah jeung di mancanagara. The total staf nyaéta kira 300, pabrik ayeuna nyertakeun leuwih 30000 méter pasagi sarta mibanda éta merek "HUAWEI" "ICTC", Numutkeun hasil panalungtikan pasar ti organisasi otoritas, ICTC ieu lega dipikawanoh ku pamaréntah sarta sakabéh tingkat masarakat salaku éta perusahaan andalannya anu ngagambarkeun tingkat canggih industri Equipment nasional. Taun 2008, ICTC ngadeg kaluar diantara pesaing, sarta meunang kahormatan pikeun jadi supplier tina 2008 Beijing Olimpiade nu loba pisan periode Olimpiade, sarta ka tangtukeun merek Aluminium Truss sarta Panggung pikeun traveler anu datangna ti sakuliah dunya jeung demo hirup.


WhatsApp Online Chat !