• batur sapagawean Guangdong industri jeung dagang malem katilu

    batur sapagawean Guangdong industri jeung dagang malem katilu

  • ICTC aluminium truss nyieun konsér Chen Chusheng s di Beijing

    ICTC aluminium truss nyieun konsér Chen Chusheng s di Beijing

  • ICTC 2015 "ngajalankeun MAN!  Kim Jong Kook "Kedawung of Guangzhou

    ICTC 2015 "ngajalankeun MAN! Kim Jong Kook "Kedawung of Guangzhou

Tentang Kami

ICTC (watesna Case na Truss Co. Ltd) diadegkeun dina taun 2003, anu aya dina posisi hareup reforming na lawang. Produk utama ICTC anu Aluminium Truss, hiber Jigana, Pindah Panggung, Sistim ngangkat, Kemah, jeung saterusna.

  • 2222
  • 4444
  • 3333
  • 1111
WhatsApp Online Chat !