Lajme

 • 【ICTC TRUSS】2019 Jiangsu TV New Year Concert‘s Review

  【ICTC TRUSS】2019 Jiangsu TV New Year Concert‘s Review

  2019 Jiangsu TV New Year Concert‘s  Review. Jiangsu TV New Year’s concert 2018-2019: “walking CD” JJ Lin , queen aura slay Jolin Tsai, explain “China red” li yuchun,the last day of 2018,Jiangsu satellite TV New Year concert is well packaged, ICTC is glad to particip...
  Lexo më shumë
 • 【ICTC TRUSS】Hoist ,The Quiet and Accurate Lifting Equiment

  Hoist is a special lifting equipment . It is  easy to use in  performance, entertainment ,market, concert and so on  ,its main product lines are in the process of performance in the former stage, is mainly used in the stage of lifting, rotating and moving equipment. Typical of its unique and op...
  Lexo më shumë
 • 【ICTC TRUSS】Review the 2019 New Year’s Concert

  【ICTC TRUSS】Review the 2019 New Year’s Concert

  Zhejiang TV, leading 2019 concert completely ended on December 30, ICTC have involved and the truss carry back , today ,pls let us  review  this 2018 to 2019 New Year’s concert together.  The big party of Zhejiang satellite TV  concert  ,which is need very high requirement of the quality of...
  Lexo më shumë
 • 【ICTC TRUSS】SB1100*700mm Outdoor Aluminum Circle Truss For Exhibition

  【ICTC TRUSS】SB1100*700mm Outdoor Aluminum Circle Truss For Exhibition

  SB1100mm * 700 mm irregular circular truss ,In the practices of truss design , our designers can design circular trusses , curved trusses and arched trusses . These arched trusses are manufactured with a high degree of accuracy , which ensures a perfect fit with no distortion. It is highly succe...
  Lexo më shumë
 • 【ICTC TRUSS】 Tourism At The End of the Year

  【ICTC TRUSS】 Tourism At The End of the Year

  After fifteen years of hone and accumulate, ICTC has come to the fast-growing channel and unveiled the scale operation,it is the efficient operation of a new page.In this process, ICTC will continue to catch the opportunities and rapid development constantly to mature, which for the development o...
  Lexo më shumë
 • [ICTC TRUSS]Excellent Selection of Employees

  [ICTC TRUSS]Excellent Selection of Employees

    We offer rewards for model employees who have performed well on a quarterlybasis. According to the rules for prize item setting, the company shall organize the whole staff to nominate through voting the excellent employees in each department   Getting back on the right path as quickl...
  Lexo më shumë
 • 【ICTC TRUSS】Movable Aluminum Alloy Lighting Working Tower

  【ICTC TRUSS】Movable Aluminum Alloy Lighting Working Tower

  In outdoor situation , performance equipments such as mixers are inveitably exposed to natural hazard . Our engineers have come up with the solution (pic left), which allows the mixer engiineer inspect all the stage  effect ,the most importantly , it can protect all our equipments.   This ...
  Lexo më shumë
 • [ICTC]Enhance Creative Lighting and Save Electricity Glass Stage

  [ICTC]Enhance Creative Lighting and Save Electricity Glass Stage

  In recent years,as cities hotel,  senior residential building , the construction equipment such as daylighting of rapid development is more and more faster. So in the performance industry,nonopaque glass stage was become one of the hot sale activity stage for the customers and leasing business ....
  Lexo më shumë
 • 【ICTC TRUSS】Good Compactness ,Strength and Versatility Archer Truss

  【ICTC TRUSS】Good Compactness ,Strength and Versatility Archer Truss

        Towards the end of recent years, with the arrival of Winter Solstice, Christmas, New Year’s Day, New Year’s Eve, Spring Festival and so on, ICTC has gone to various institutions of  concerts and other places to build various types of aluminum alloy trusses. Today,Pls l...
  Lexo më shumë
 • 【ICTC TRUSS】Decorative Used Aluminum Lighting Circle Truss

  【ICTC TRUSS】Decorative Used Aluminum Lighting Circle Truss

  In the practices of truss design , our designers can design circular trusses , curved trusses and arched trusses . These arched trusses are manufactured with a high degree of accuracy , which ensures a perfect fit with no distortion. Circular and curved trusses are manufactured in different diame...
  Lexo më shumë
 • 【ICTC TRUSS】Aluminum Five Point Star Truss For Concert

  【ICTC TRUSS】Aluminum Five Point Star Truss For Concert

  In the practices of truss design , our designers can design circular trusses , curved trusses and arched trusses . These arched trusses are manufactured with a high degree of accuracy , which ensures a perfect fit with no distortion. Circular and curved trusses are manufactured in different diame...
  Lexo më shumë
 • 【ICTC TRUSS】12 Channel Power Case HWP-1202

  STANDARD POWSUM 12 I POWER BOX >Elegant appearance,flexible and portbale flight case design >From 6~30U standard case can be customized >Input type can be customized >Concise and direct reading digital display voltmeter >Self-locking function when the current is too high,Rhino plug...
  Lexo më shumë
 • 【ICTC TRUSS】The Twelfth Zhuhai Air Show

  Event: China Airshow Date: 6 – 11 November 2018 Location: Zhuhai, Guangdong Participation: Holland Pavilio Watching The worlds Top Flight Show From the First Angle of View. ICTC is a great pleasure to participate in the Twelfth Zhuhai Air Show .   Airshow China is the only internatio...
  Lexo më shumë
 • 【】 ICTC Demet Foldable demet FN1000x580 ngarkimit tset

  【】 ICTC Demet Foldable demet FN1000x580 ngarkimit tset

  ICTC Demet gjithmonë besojmë se e ardhmja e ndritshme vjen nga siguria e shkëlqyer quality.The dhe funtionality e produktit është thelbi i filozofisë tonë të projektimit. Të gjitha të menaxhimit tonë është sipas cilësisë ISO9001 kontrollit system.We premtimin për të dhënë klientëve tanë cilësi më të mirë, kjo është arsyeja pse ne ch ...
  Lexo më shumë
 • Sistemi Led hallkë

  Sistemi Led hallkë

  Si foto tregohet, ajo ishte dasma përgatitja faqe e një hoteli temë dasmës në Datong, Shanxi. Sistemi ynë ICTC Kompania udhëhequr hallkë u përdorur në të. Imazhe nuses bukur ishte nën ndriçim të shkëlqyer, duke u ngadalësuar nga qielli, ashtu si në një zanë, aq romantike. Parametri teknik ...
  Lexo më shumë
 • Kolegu Guangdong e Industrisë dhe Tregtisë në mbrëmje parti

  Kolegu Guangdong e Industrisë dhe Tregtisë në mbrëmje parti

  Pas shumë ditësh përgatitjes, partia Dita e Vitit të Ri << China ëndërr • Youth • ëndërr kolegu >> i cili u mbajt nga kolegu Guangdong të industrisë dhe tregtisë, u përfundua me sukses në Dec30th. Të gjitha trusses shtresa dhe fazat janë siguruar nga companuy tonë. Faza është kuvendi çeliku ...
  Lexo më shumë
 • 【】 ICTC 2015 Guangzhou Entertainment Teknologji Trego

  【】 ICTC 2015 Guangzhou Entertainment Teknologji Trego

  Ne, nëpërmjet kësaj sincercly ju ftojmë të vizitoni stendat tona në Polifonik World Trade Center Ekspozita Hall nga 1 prill deri më 4, 2015 Booth No.:6A-01A  
  Lexo më shumë
 • 【】 ICTC 2015 "RUNNING MAN! Kim Jong Kook "Koncert i Guangzhou

  【】 ICTC 2015 "RUNNING MAN! Kim Jong Kook "Koncert i Guangzhou

  "VRAPUESI! Kim Jong Kook "Koncerti i stacionit Guangzhou u mbajt në Guangzhou Gjimnazin Më 11 prill 2015 Pas fjalës së vështirë disa ditë s, struktura modeli fazë është ngritur nga teknikët tanë. Për këtë cencert: The demet alumini, shtresa demet dhe fazën janë dhënë të gjitha nga tonë ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !