【】 ICTC 2015 "RUNNING MAN! Kim Jong Kook "Koncert i Guangzhou

5531a41a0f3d0

"VRAPUESI! Kim Jong Kook "Koncerti i stacionit Guangzhou u mbajt në Guangzhou Gjimnazin më 11 prill, 2015

5531a4601e9d3

Pas fjalës së vështirë disa ditë s, struktura modeli fazë është ngritur nga teknikët tanë.

Për këtë cencert: The demet alumini, shtresa demet dhe fazën e janë të gjitha të dhënë nga kompania jonë. demet alumini është një lloj vidë

Gjerësia: 16.2M, Thellësia: 9.8M, Gjatesia: 14M, Beam: SB760X600, i drejtë: SB450X450, tavan Suspended: SB400X600 和 SB389X389

5531a494f28a2

Përdorimi faza TSB-1 Faza e çelikut, Size: 1M X 2M, Lartësia: 0.8-1.2M (rregullueshme)

5531ac914b0f0

SB760 X 600

5531accfb16b4

SB400 X 600

5531acfb4f7f9

SB450 X 450

5531ad2f7e76a

Layer demet 2M / seksion

5531ada055712

TSB-1 çeliku Stage

5531add0420b7 5531ade9c4e97 5531aecc6e930 5531aee877605 5531aefbd3581


Post time: Apr-28-2018
WhatsApp Online Chat !