Kolegu Guangdong e Industrisë dhe Tregtisë në mbrëmje parti

Pas shumë ditësh përgatitjes, partia Dita e Vitit të Ri << China ëndërr • Youth • ëndërr kolegu >> i cili u mbajt nga kolegu Guangdong të industrisë dhe tregtisë, u përfundua me sukses në Dec30th.

Të gjitha trusses shtresa dhe fazat janë siguruar nga companuy tonë. Faza është çelik fazë kuvendi, madhësia është 1m * 2m, sipërfaqja është bordi transparente akrilik.

partia Day Këtë vit të Ri ishte e ndarë në tri pjesë: kolegu Guangdong e Industrisë dhe Tregtisë band karnaval, 13 "Njëqind këngët lavdërojnë Kinën" konkurrencën kor, dhe partinë e mbrëmje për 2015 ditën e Vitit të Ri në mes mësuesit dhe nxënësit

Punonjësit Kompania jonë gjithashtu mori park në shfaqje. Siç tregohet në foto më poshtë është performanca shtabet tona.

54b5caa72afed54b5cd9fa186454b5cedb3ea85


Post time: May-21-2018
WhatsApp Online Chat !