Rreth ICTC

547c948f6e335

ICTC (Infinity rastit dhe demet Co Ltd) është themeluar në vitin 2003, e cila është në pozitën e parë të reformimit dhe të hapjes. Produktet kryesore të ICTC janë alumini deng, rast fluturimit, duke fazë, sistemi Lifting, tendë, dhe kështu me radhë. Me reformimit dhe hapjen e politikës, si dhe mbështet dhe ndihmon nga të gjitha nivelet e komisioneve të Partisë, qeveritë dhe shoqërinë, ICTC zhvilluar me shpejtësi, dhe ka ruajtur normën vjetore rritje mbi 30% këto vite. Sot, forca gjithëpërfshirës i ICTC ka arritur pesë në industrinë e pajisjeve kombëtare e China.The punës marketingut neto prej ICTC ka zgjeruar në shtëpi dhe jashtë vendit. Stafi i përgjithshëm është rreth 300, fabrika tani mbulon rreth 30.000 metra katrore dhe posedon markë të "Huawei" "ICTC", sipas rezultatit të hulumtimit të tregut nga organizimi autoritet, ICTC është njohur gjerësisht nga qeveria dhe të gjitha nivelet e shoqërisë, si ndërmarrja anije e cila përfaqëson nivelin e përparuar të industrisë kombëtare Equipment. Në vitin 2008, ICTC u dallua në mesin e konkurrentëve, dhe fitoi nderin të bëhet një furnizues i Pekinit Lojërave Olimpike 2008, të cilat janë të bollshme periudha e Lojrave Olimpike, dhe për një të specifikojë markë e aluminit demet dhe bazat për udhëtar që vijnë nga e gjithë bota dhe demos jeta.


WhatsApp Online Chat !