• Kolegu Guangdong e Industrisë dhe Tregtisë në mbrëmje parti

  Kolegu Guangdong e Industrisë dhe Tregtisë në mbrëmje parti

 • ICTC demet alumini krijuar Chen Chusheng s koncert në Pekin

  ICTC demet alumini krijuar Chen Chusheng s koncert në Pekin

 • ICTC 2015 "running njeri! Kim Jong Kook "Koncert i Guangzhou

  ICTC 2015 "running njeri! Kim Jong Kook "Koncert i Guangzhou

Rreth nesh

ICTC (Infinity rastit dhe demet Co Ltd) është themeluar në vitin 2003, e cila është në pozitën e parë të reformimit dhe të hapjes. Produktet kryesore të ICTC janë alumini deng, rast fluturimit, duke fazë, sistemi Lifting, tendë, dhe kështu me radhë.

 • 2222
 • 4444
 • 3333
 • 1111
WhatsApp Online Chat !