【】 ИЦТЦ 2015 "Извршување на човекот! Ким Јонг Кук "Концерт на Гуангжу

5531a41a0f3d0

"ЧОВЕК ШТО ТРЧА! Ким Јонг Кук "концерт на станица Гуангжу одржа во Куангџоу гимназија На 11 Април, 2015

5531a4601e9d3

По тешко збор неколку дена, структурата модел на сцената е поставена од страна на нашите техничари.

За оваа cencert: алуминиумски бандаж, слој бандаж и на сцената се предвидени од страна на нашата компанија. алуминиумски носач е завртка тип

Ширина: 16.2M, Длабочина: 9.8M, Должина: 14m, Зрак: SB760X600, Вертикален: SB450X450, Суспендирани таванот: SB400X600 和 SB389X389

5531a494f28a2

TSB-1 фаза челик Употребата фаза, Должина: 1m x 2m, Висина: 0.8-1.2M (со прилагодување)

5531ac914b0f0

SB760 X 600

5531accfb16b4

SB400 X 600

5531acfb4f7f9

SB450 x 450

5531ad2f7e76a

Слој бандаж 2M / секција

5531ada055712

TSB-1 Фаза челик

5531add0420b7 5531ade9c4e97 5531aecc6e930 5531aee877605 5531aefbd3581


Post time: Apr-28-2018
WhatsApp Online Chat !