ИЦТЦ алуминиумски бандаж создаде Чен Chusheng а концертот во Пекинг

Пејачката Чен Chusheng одржаа концерт на стадионот во Пекинг на работниците за Nov 1-ви ноќ. Сите алуминиум фармите беа обезбедени од страна на ИЦТЦ. Во таа ноќ, Чен Chusheng пееше многу познати песни, заедно со публиката разгледување на неговата 7 години музичка историја.

 54cec47547b6c

54cec49444e3a

54cec495284bb

54cec495e7826

54cec454560ec


Post time: May-10-2018
WhatsApp Online Chat !