Гуангдонг колега за индустрија и трговија вечер партија

По многу денови подготовка, Денот на партијата на Нова Година во Кина << сон • Младите • колега сон >> што се одржа од страна на Guangdong колега за индустрија и трговија, беше успешно завршен на Dec30th.

Сите фармите слој и фази беа обезбедени од страна на нашите companuy. Во фаза е фаза челик собранието, големината е 1м * 2 метри, површината е транспарентен акрилни одбор.

Ден партија Нова година беше поделен на три дела: Гуангдонг колега за индустрија и трговија бенд карневал, на 13-ти "Сто песни фалат Кина" хор конкуренција, како и вечер партија за 2015 Нова Година помеѓу наставниците и учениците

Нашите вработени на компанијата, исто така, зеде парк во шоуто. Како што е прикажано на сликата подолу е ефикасноста на нашите штабови.

54b5caa72afed54b5cd9fa186454b5cedb3ea85


Post time: May-21-2018
WhatsApp Online Chat !