за ИЦТЦ

547c948f6e335

ИЦТЦ (Infinity случај и бандаж копродукции, Ltd) е основана во 2003 година, што е во преден план на реформи и отворање. Главните производи на ИЦТЦ се алуминиумски бандаж, лет случај, подвижна сцена, за подигање на системот, Шатор, и така натаму. Со реформирање и отворање политика, како и поддршка и помага од сите нивоа на партиски комитети, владите и општеството, ИЦТЦ развива брзо, и ја задржа годишниот зголемување на стапката на повеќе од 30% на овие години. Денес, на сеопфатна сила на ИЦТЦ стигна до првите пет национални опрема индустрија на China.The маркетинг мрежата работата на ИЦТЦ го продолжи дома и во странство. Вкупниот број вработени е околу 300, во фабриката сега опфаќа повеќе од 30.000 квадратни метри и поседува брендот на "Huawei" "ИЦТЦ", Според истражување на пазарот резултат од организацијата орган, ИЦТЦ беше широко признати од страна на Владата и сите нивоа на општеството предводник на претпријатие, кое претставува напредно ниво на националната индустрија за опрема. Во 2008 година, ИЦТЦ стоеше надвор меѓу конкурентите, и го освои чест да стане снабдувач на Олимписките игри во Пекинг во 2008 година, кои се во изобилство на периодот на Олимписките игри, а во наведете бренд на алуминиумски бандаж и сцена за патници кои доаѓаат од сите делови светот и демо живот.


WhatsApp Online Chat !