за нас

ИЦТЦ (Infinity случај и бандаж копродукции, Ltd) е основана во 2003 година, што е во преден план на реформи и отворање. Главните производи на ИЦТЦ се алуминиумски бандаж, лет случај, подвижна сцена, за подигање на системот, Шатор, и така натаму.

  • 2222
  • 4444
  • 3333
  • 1111
WhatsApp Online Chat !