News

  • 【ICTC TRUSS】12 Channel Power Case HWP-1202

    STANDARD POWSUM 12 I POWER BOX >Elegant appearance,flexible and portbale flight case design >From 6~30U standard case can be customized >Input type can be customized >Concise and direct reading digital display voltmeter >Self-locking function when the current is too high,Rhino plug...
    Waca liyane
  • 【ICTC TRUSS】The Twelfth Zhuhai Air Show

    Event: China Airshow Date: 6 – 11 November 2018 Location: Zhuhai, Guangdong Participation: Holland Pavilio Watching The worlds Top Flight Show From the First Angle of View. ICTC is a great pleasure to participate in the Twelfth Zhuhai Air Show .   Airshow China is the only internatio...
    Waca liyane
  • 【ICTC truss】 Foldable truss FN1000x580 loading tset

    【ICTC truss】 Foldable truss FN1000x580 loading tset

    ICTC truss tansah pracaya mangsa padhang rawuh saka keamanan quality.The banget lan funtionality prodhuk iku inti saka filsafat rancangan kita. Kabeh Manajemen kita wis miturut kualitas ISO9001 kontrol system.We janji kanggo menehi kita klien kualitas paling apik, makane kita CH ...
    Waca liyane
  • sistem menek Led

    sistem menek Led

    Gambar ditampilake, iku situs preparation wedding hotel tema wedding in Datong, Shanxi. sistem menek perusahaan ICTC mimpin kita iki nggunakake ing. Olahgambar putri ayu ana ing cahya sarwa, kalem mudhun saka langit, kaya ing dongeng, supaya romantis. The technical parameter ...
    Waca liyane
  • rowange Guangdong industri lan padagangan sore party

    rowange Guangdong industri lan padagangan sore party

    Sawise pirang-pirang dina preparation, partai ing Taun Anyar << China ngimpi • Youth • rowange ngimpi >> kang dianakaké dening rowange Guangdong industri lan padagangan, kasil rampung ing Dec30th. Kabeh trusses lapisan lan orane tumrap sekolah padha diwenehake dening companuy kita. Ing tataran iki Déwan baja ...
    Waca liyane
  • 【ICTC】 2015 Guangzhou Hiburan Teknologi Show

    【ICTC】 2015 Guangzhou Hiburan Teknologi Show

    We dokumen sincercly ngajak sampeyan kanggo ngunjungi Booth kita ing Akeh World Trade Center Exhibition Hall saka 1st April kanggo 4, 2015 Booth No.:6A-01A  
    Waca liyane
  • 【ICTC】 2015 "RUNNING MAN!  Kim Jong Kook "Concert Guangzhou

    【ICTC】 2015 "RUNNING MAN! Kim Jong Kook "Concert Guangzhou

    "RUNNING MAN! Kim Jong Kook "konser stasiun Guangzhou iki dianakaké ing Guangzhou Gymnasium Tanggal 11 April, 2015 Sawise tembung hard sawetara dina kang, model struktur tataran wis nyiyapake dening teknisi kita. Kanggo cencert iki: ing truss aluminium, lapisan truss lan tataran sing kabeh diwenehake dening kita ...
    Waca liyane
WhatsApp Online Chat !