【ICTC】 2015 "RUNNING MAN! Kim Jong Kook "Concert Guangzhou

5531a41a0f3d0

"RUNNING MAN! Kim Jong Kook "konser stasiun Guangzhou iki dianakaké ing Guangzhou Gymnasium Tanggal 11 April, 2015

5531a4601e9d3

Sawise tembung hard sawetara dina kang, model struktur tataran wis nyiyapake dening teknisi kita.

Kanggo cencert iki: ing truss aluminium, lapisan truss lan tataran sing kabeh diwenehake dening perusahaan kita. aluminium truss jinis meneng

Jembar: 16.2M, ambane: 9.8M, Dhuwur: 14M, Beam: SB760X600 Upright: SB450X450, langit-langit Suspended: SB400X600 和 SB389X389

5531a494f28a2

Panggunaan tataran TSB-1 tataran baja, Size: 1M X 2M, Dhuwur: 0.8-1.2M (Luwes)

5531ac914b0f0

SB760 X 600

5531accfb16b4

SB400 X 600

5531acfb4f7f9

SB450 X 450

5531ad2f7e76a

Lapisan truss 2M / bagean

5531ada055712

TSB-1 Steel Stage

5531add0420b7 5531ade9c4e97 5531aecc6e930 5531aee877605 5531aefbd3581


Post time: Apr-28-2018
WhatsApp Online Chat !