ICTC aluminium truss nggawe konser Chen Chusheng ing Beijing

Singer Chen Chusheng dianakaké konser ing stadion Beijing buruh 'ing Nov 1st wengi. Kabeh trusses aluminium padha diwenehake dening ICTC. Ing wayah wengi sing, Chusheng Chen sang akeh songs kondhang, bebarengan karo pamirsa cipta 7 taun sajarah musik.

 54cec47547b6c

54cec49444e3a

54cec495284bb

54cec495e7826

54cec454560ec


Post time: May-10-2018
WhatsApp Online Chat !