rowange Guangdong industri lan padagangan sore party

Sawise pirang-pirang dina preparation, partai ing Taun Anyar << China ngimpi • Youth • rowange ngimpi >> kang dianakaké dening rowange Guangdong industri lan padagangan, kasil rampung ing Dec30th.

Kabeh trusses lapisan lan orane tumrap sekolah padha diwenehake dening companuy kita. Ing tataran iki tataran Déwan baja, ukuran 1m * 2m, lumahing iki Papan acrylic transparent.

party New Year, kang uga dipisahake dadi telung bagéan: rowange Guangdong industri lan padagangan band karnaval, ing 13 "Satus songs memuji China" kompetisi Paduan Swara, lan katelu sore 2015 New Year antarane guru lan siswa

karyawan perusahaan kita uga njupuk park in gambar. Nalika ditampilake ing gambar ngisor iki iku kinerja tenaga kita '.

54b5caa72afed54b5cd9fa186454b5cedb3ea85


Post time: May-21-2018
WhatsApp Online Chat !