Aluminium Stage TSA-1 / TSA-2 - China Infinty cilik Lan Truss

Aluminium Stage TSA-1 / TSA-2

Short Description:

tataran iki dibangun tanpa pribadi nanging tangan kita, kang wis banget easy.Compared karo tataran baja, iku luwih ayu lan lighter.And kanggo Papan sampeyan bisa nggunakake plywood 18mm utawa kaca transparan 18mm. 1.22M * 1.22M Circular tabung: 50mm * 3mm Lumahing tataran: DB1510 60MM x 40mm x 18mm x 3mm Stent lumahing: DB1511 60mm x 40mm x 25mm X 3mm


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    tataran iki dibangun tanpa pribadi nanging tangan kita, kang wis banget easy.Compared karo tataran baja, iku luwih ayu lan lighter.And kanggo Papan sampeyan bisa nggunakake plywood 18mm utawa kaca transparan 18mm.

    1.22M * 1.22M Circular tabung: 50mm * 3mm Lumahing tataran: DB1510 60MM x 40mm x 18mm x 3mm Stent lumahing: DB1511 60mm x 40mm x 25mm X 3mm

    55404164d7cd1

    5540417d46c58


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !