About ICTC

547c948f6e335

ICTC (Tanpa wates Case lan Truss Co. Ltd) sing diadegaké ing taun 2003, kang ing posisi ngarep reformasi lan bukaan. Produk utama ICTC sing Aluminium Truss, Flight Case, Ngalih Stage, sistem Lifting, Tent, lan ing. Kanthi reformasi & mbukak privasi, sarta ndhukung lan mbantu saka kabeh tingkat saka komite Party, pemerintah lan masyarakat, ICTC dikembangaké kanthi cepet, lan nganut tingkat nambah taunan liwat 30% taun iki. Dina iki, ing Strength komprehensif ICTC wis ngrambah Top Lima ing industri peralatan nasional China.The karya marketing net ICTC wis lengkap ing ngarep lan luar negeri. The total Staff kira 300, pabrik saiki isine liwat 30000 meter persegi lan nduweni account saka "HUAWEI" "ICTC", Miturut asil riset pasar saka organisasi panguwasa, ICTC iki digunakake dikenali dening pemerintah lan kabeh tingkat saka masyarakat minangka perusahaan kapal penggedhe kang nggantosi ing tingkat majeng industri Equipment nasional. Ing 2008, ICTC ngadeg metu ing antarane saingan, lan menang pakurmatan kanggo dadi pemasok 2008 Beijing Olympic Games, kang KALUBÈRAN periode Olympic Games, lan kanggo sing nemtokake account saka aluminium Truss lan Tahap wisatawan sing teka saka kabeh liwat donya lan demonstarsi urip.


WhatsApp Online Chat !