• rowange Guangdong industri lan padagangan sore party

    rowange Guangdong industri lan padagangan sore party

  • ICTC aluminium truss nggawe konser Chen Chusheng ing Beijing

    ICTC aluminium truss nggawe konser Chen Chusheng ing Beijing

  • ICTC 2015 "RUNNING MAN!  Kim Jong Kook "Concert Guangzhou

    ICTC 2015 "RUNNING MAN! Kim Jong Kook "Concert Guangzhou

Babagan awake dhewe

ICTC (Tanpa wates Case lan Truss Co. Ltd) sing diadegaké ing taun 2003, kang ing posisi ngarep reformasi lan bukaan. Produk utama ICTC sing Aluminium Truss, Flight Case, Ngalih Stage, sistem Lifting, Tent, lan ing.

  • 2222
  • 4444
  • 3333
  • 1111
WhatsApp Online Chat !